Facebook og Google vil snart muliggøre Bitcoin-køb, forretningsmand

Det vil ikke komme som nogen overraskelse, at stor teknologi og finansieringssamarbejde overvejer kryptokurver bag kulisserne.

Som vi har set før, har mange af disse traditionelle fintech-institutioner ændret deres virksomhedspolitikker for at imødekomme digitale valutaer, enten gennem investering eller udvidelse af deres virksomheds strukturer for at muliggøre inkludering af kryptovaluta-brug.

Fortsættelsen af ​​dette er beregnet til at skabe almindelig vedtagelse, og antagelser, der gør runder, er antydninger om, at nogle af verdens førende virksomheder i hemmelighed kunne overveje kryptokurver, især Bitcoin.

Facebook og Google kunne snart omfavne Bitcoin?

Efter at PayPal åbnede sine døre for millioner af berettigede indehavere i USA, hævder kryptovaluta-økosystemet, at Google og Facebook, nogle af verdens største samarbejder, mere end sandsynligt vil tilpasse denne politik og skabe plads til kryptokurver hurtigere end senere. Grundlæggeren af ​​BlockWork Groups Jason Yanowitz tog til Twitter for at dele, at disse organisationer snart vil muliggøre brugen af ​​Bitcoin gennem digitale tegnebøger.

„Tror du, at PayPal er store nyheder?“ Han spørger og fortsætter med at sige „Vent bare, indtil Facebook og Google giver deres milliarder af brugere mulighed for at købe Bitcoin gennem deres digitale tegnebøger.“

I et modsat svar blev spørgsmålet om blokstørrelser som en begrænsende faktor fremhævet. En Twitter-bruger skrev: ”Ikke muligt. Hvis den amerikanske stimulus ville være blevet udbetalt i BTC, ville de fleste ikke have fået det endnu, fordi det ville tage 3 år. Forøg blokstørrelsesgrænsen eller dø. ”

En anden kommentar foreslog, at disse virksomheder kunne efterligne kvadrat og Paypal.

”Eller de kunne gøre hvad kvadrat eller Paypal laver? Deres BTC, dine transaktioner er bare optegnelser. FB, amazon mener jeg. ”

Som svar henviste brugerne til Bitcoin-hvidbogen, hvor dens grundlægger Satoshi Nakamoto nævnte, at involvering eller inkludering af en tredjepart helt annullerer fordelene ved peer-to-peer elektroniske kontanter, det vil sige Bitcoin.
Der rejses stadig spørgsmålstegn ved indgangen til institutionelle investorer

Lignende synspunkter er blevet delt på tværs af kryptokurrencylandskabet. Med hensyn til institutionelle investorer afspejler optagelserne stadig en meningsdeling i samfundet. Nogle mener stærkt, at institutionel adoption er uundgåelig, men institutioner løber kun til Bitcoin efter at have prøvet mange forskellige muligheder. For nogle er dette den ideelle atmosfære for almindelig adoption at begynde, for andre vil det simpelthen besejre målet om Bitcoins oprettelse.

De forskellige synspunkter tager stadig ikke væk fra muligheden for, at Facebook vedtager Bitcoin. Husk på, at Facebooks Vægt tidligere i år blev forbudt i Brasilien. Og selv efter at forbuddet for nylig blev ophævet, er WhatsApp-betaling, der skulle aktiveres i appen, stadig suspenderet af den brasilianske centralbank.

Ifølge banken klemte de fast på WhatsApps bud om at tillade, at appen behandlede betalinger, fordi de ønskede at „bevare et tilstrækkeligt konkurrencepræget miljø i mobilbetalingsområdet.“ Med efterspørgslen efter Bitcoin stigende globalt, selv i lande som Brasilien, Facebook, Google og mange andre økonomiske samarbejder kan det være bedre at muliggøre Bitcoin-transaktioner.