Paul Tudor Jones Bitcoin fraktal antyder muligvis eksplosiv BTC-rally

En fraktal fra Paul Tudor Jones antyder, at Bitcoin-prisen er i et tidligt stadium, langsigtet rally som guld var i 1970’erne.

Baseret på fraktalen er Bitcoin i en tidlig fase af et langvarigt rally, der kan give BTC mulighed for at opleve eksponentiel vækst på længere sigt.

Bitcoin kan være på samme bane som guld

Der er to hovedårsager til, at Bitcoin Trader kunne følge den makrotendens guldsav fra 1970’erne. For det første har BTC en fast forsyning, der ikke kan udvides, hvilket gør det til en attraktiv afdækning mod inflation. For det andet har BTC de samme kvaliteter som et sikkert tilflugtsakt, som guld har.

I august 2020 lagde Winklevoss-tvillingerne, milliardær Bitcoin-investorer bag den store amerikanske kryptokursudveksling Gemini, en tyresag for, hvorfor BTC-prisen kunne stige til $ 500.000.

I afhandlingen identificerede de de kvaliteter, som Bitcoin gør, at det er et levedygtigt aktiv. Winklevoss understregede specifikt, at BTC ikke er udsat for potentielle forsyningsstød i modsætning til guld. De skrev:

„Levere. Bitcoin er ikke bare en knap vare, det er den eneste kendte vare i universet, der har en deterministisk og fast forsyning. Som et resultat er bitcoin ikke udsat for nogen af ​​de potentielle positive forsyningschok, som guld (eller enhver vare for den sags skyld) kan blive udsat for i fremtiden. ”

På grund af denne egenskab ved Bitcoin fremlægger investorer løbende argumentet om, at BTC udgør et bedre aktiv i havn end guld. Denne sammenligning mellem BTC og guld er, hvad der får mange til at tro, at Bitcoin er på en bane for langsigtet eksponentiel vækst.

Su Zhu, administrerende direktør for Three Arrows Capital, en af ​​de største fonde i kryptokurrencyområdet, sagde

“Enhver fortsat dumpning i $ BTC ville være ekstremt bullish, da det ville afsløre, at vi følger guldfraktalen fra 1970’erne, som beskrevet nedenfor af Paul Tudor Jones – den legendariske makroinvestor, der med succes brugte fraktaler til at forudsige 1980’ernes aktiemarkeds-supercykel. ”

Der er også en massiv kløft mellem værdiansættelsen af ​​Bitcoin og guld. I øjeblikket anslås gulds markedsværdi til $ 9 billioner. Til sammenligning er Bitcoins markedsværdi mindre end 4% af guldets værdiansættelse, hvilket efterlader et kløft mellem de to aktiver.

Investorer siger, at Bitcoins oprindelse giver det styrke

Tyler Winklevoss bemærkede også, at Bitcoins skabers anonymitet er en vigtig positiv faktor for den digitale røv.

Han sagde, at Bitcoin har udviklet sig til et aktiv på 330 milliarder dollars, og alligevel forbliver Satoshi Nakamoto, skaberen bag det, anonym.

Dette legitimerer og styrker kun opfattelsen af ​​Bitcoin som en ordentlig butik af værdi yderligere. Han sagde :

„Det faktum, at vi endnu ikke ved, hvem Satoshi er # Bitcoins markedsværdi er $ 330 milliarder, er et bevis på, at Bitcoin taler for sig selv.“