Sean Lennon erklærer støtte til Bitcoin

Populær britisk-amerikansk musiker, sangskriver, Sean Lennon har åbent erklæret sin støtte til Bitcoin. Sean Lennon, der er søn af den sene globale fredsaktivist og musiker, John Lennon, er den seneste berømthed, der deltager i Bitcoin-vognen.

Sangeren annoncerede åbent sin støtte til den førende kryptokurrency søndag under Orange Pil Podcast. Sean Lennon sagde, at han var mere optimistisk omkring Bitcoin end andre ting i 2020.

Musikeren sammenlignede også BTC med guld, idet han sagde, at det er BTC for ham på grund af dets bekvemmelighed og adgang fra alle dele af verden.

Musikstjernen forklarede, at Bitcoin bemyndiger folk på måder, som de aldrig har været bemyndiget før. Mens han sammenlignede Bitcoin med guld, sagde Sean, at folk, der ejer guld, skal bære det i en sæk, og at nogen bare kan stjæle det fra dem, da ingen kan stjæle deres digitale aktiver „undtagen når de er hacket.“

Sean Lennon, Maisie Williams, Akon, som berømtheder fortsætter med at støtte krypto

Sean er tilfældigvis den seneste berømthed, der åbent adopterer Bitcoin. Dette kommer dage efter Game of Thrones-stjernen, Maisie Wiliams spurgte om det digitale aktiv og sagde, at hun allerede købte nogle.

Tilsvarende blev filmskuespilleren, Will Smith og den amerikanske rapper, Jay Z også krypto tidligere på året. Begge stjerner investerede i CryptoKitties, et projekt der skulle hjælpe Ethereum-udviklere.

Musikstjerne, Akon er også en anden berømthed, der ser på Bitcoins potentiale. R & B-stjernen udviklede sin egen kryptomønt kaldet Akoin grundlæggende for at hjælpe ikke-bankede mennesker i Afrika.

Akon arbejder også med at udvikle en smart by i Senegal, hans oprindelsesland. Han sammenligner den højteknologiske by til at ligne Wakanda i den populære Black Panther Marvel-film.

Brug af digitale aktiver til forbedrede fans, berømthedsinteraktion

Med digitaliserede token-berømtheder får de en bedre chance for at interagere med fans. Dette har fået nogle berømtheder til at overveje at frigive deres token for at forbedre kommunikationen med deres publikum.

Den amerikanske rapper Lil Yachty annoncerede planer om at udstede sine Ethereum-baserede tokens. På samme måde har fodboldklubber også frigivet deres digitaliserede token for at forbedre interaktionen med fans.

Med disse tokens-fans er fans i stand til at påvirke deres stjernes beslutninger eller donere til deres berømtheds projekt. Det bringer fans følelsesmæssigt tættere på disse stjerner, da berømtheder også bliver opmuntret til deres arbejde.